Redfoo pomohol Azarenkovej vyrovnať sa so slávou

NETKY.SK • 21 Október 2013, 15:49 • 2 min
Redfoo pomohol Azarenkovej vyrovnať sa so slávou

ISTANBUL - Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková na prahu koncoročného šampionátu WTA v tureckom Istanbule priznala, že priateľ Redfoo, známy spevák, jej pomohol vyrovnať sa so slávou, publicitou a záujmom verejnosti.

slovakia

left justify in out

"Bolo to zábavné, pretože on je práve taká uvoľnená povaha. Sledovala som ho v programe X Factor a pri podobných príležitostiach a preberali sme túto tému. Je vzrušujúce poznať zo súkromia niektoré jeho stránky a potom vnímať iné, keď vystupuje v televízii. Pochopila som, že najdôležitejšie je zostávať samým sebou bez ohľadu na to, kto ste. Najlepšou metódou na vychádzanie s médiami či fanúšikmi je počínať si úprimne a otvorene. Pochopiteľne, že tým riskujete aj opadnutie sympatií," vyhlásila niekdajšia jednotka svetového rebríčka Azarenková.

Portál Tennis World pripomenul, že v sobotu mal premiéru nový rapperov klip "Let’s Get Ridiculous," v ktorom si 24-ročná víťazka ostatných dvoch ročníkov melbournských grandslamových Australian Open Azarenková zahrala drobnú rolu. Konkrétne sa hneď na začiatku skladby objavuje v úlohe letušky, má na sebe šaty s leopardím vzorom s jedným odhaleným ramenom.

Azarenková vstúpi do šampionátu v Istanbule v utorok o 16.00 h SELČ zápasom proti Talianke Sare Erraniovej v základnej Bielej skupine. Je dvojka podujatia za americkou obhajkyňou titulu Serenou Williamsovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies