Redaktorka kanadskej televízie kritizovala mnohopočetné rodiny. Namiesto ďalších detí by mali prijímať migrantov

NETKY.SK • 16 Január 2018, 06:00 • 2 min
Redaktorka kanadskej televízie kritizovala mnohopočetné rodiny. Namiesto ďalších detí by mali prijímať migrantov

Kanadská obdoba britskej televízie BBC, štátna stanica Canadian Broadcoasting Corporation (CBC) zverejnila názor redaktorky, že Kanaďania s veľkými rodinami by sa mali hanbiť a že krajina by namiesto toho mala prijímať migrantov alebo si adoptovať deti.

slovakia

left justify in out

Autorka Kristen Pyszczyk z Toronta tvrdí, že mať dieťa nie je osobná voľba, ale voľba, ktorá má dopad na každého na tejto planéte. Reagovala na verejnú diskusiu o mediálne známej rodine Gainesovcov, ktorí nedávno ohlásili príchod svojho piateho dieťaťa. 

 

img

Gainesovci čakajú ďalšie bábätko. Foto: Facebook

 

V článku uvažuje o tom, že ľudia na Západe by nemali mať deti, pretože je to zlé na životné prostredie. A podľa nej na tomto názore závisí "prežitie nášho druhu". Cestou na zmenu chovania by mohlo byť verejné zahanbenie, ak majú viac detí, pretože hanba je podľa nej silná zbraň na zmenu chovania. 

 

Na záver článku chváli migrantov. "Ak pôrodnosť v Kanade klesne, tak čo? Keď Trump zastaví pomoc neziskovkám, ktoré učia o potratoch, obmedzí migráciu a prestane posielať peniaze krajinám, ktoré ich potrebujú, my (Kanada) budem mať stály prísun múdrych a talentovaných migrantov."

 

Ku cti jej slúži, že Gainesovcom na záver aspoň popriala všetko najlepšie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona