Recidivista Ferri prerušil zápas USA s Belgickom

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 10:32 • 2 min
Recidivista Ferri prerušil zápas USA s Belgickom

SALVADOR - Notorický narušiteľ futbalových zápasov Mario Ferri sa dočkal svojej chvíle aj na majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

V 16. minúte utorňajšieho osemfinálového zápasu medzi USA a Belgickom vybehol na trávnik vo svojom typickom modrom "supermanovskom" tričku, tentoraz s nápismi "#save favelas children" (zachráňte deti vo favelách) a "#CiroVive" (odkaz na podporu fanúšika SSC Neapol, ktorý nedávno podľahol strelnému zraneniu z výtržností pred májovým finále Coppa Italia). Na hracej ploche štadióna v Salvadore si ho dlho nik nevšímal, takže zabehol "kolečko" na polovici ihriska, až potom sa ho chopili usporiadatelia a odviedli ho.

 

 

Talian Ferri má za sebou bohatú futbalovú "kariéru", zviditeľnil sa aj na majstrovstvách sveta 2010 v Juhoafrickej republike, kde prerušil semifinálové stretnutie Nemecka so Španielskom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies