Örebro potvrdilo príchod brankára Júliusa Hudáčka

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 12:32 • 2 min
Örebro potvrdilo príchod brankára Júliusa Hudáčka

ŠTOKHOLM - Kariéra slovenského hokejového brankára Júliusa Hudáčka bude pokračovať v najvyššej švédskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Na štvrtkovej tlačovej konferencii predstavitelia Örebra potvrdili angažovanie 25-ročného Harichovčana od začiatku novej sezóny. Okrem Hudáčka prichádzajú do tímu fínsky obranca Joonas Jalvanti z Espoo a útočníci Daniel Viksten z Malmö s Derekom Ryanom z Villachu. "Ešte pracujeme na posilnení obrany," cituje Aftonbladet slová generálneho manažéra klubu Pontusa Gustafssona.

 

Vicemajster sveta 2012 Július Hudáček si na severe Európy spravil dobré meno vo Frölunde a Södertälje. Naposledy pôsobil v českom klube HC ČSOB Pojišťovna Pardubice po rozviazaní zmluvy so Sibirom Novosibirsk, za ktorý v Kontinentálnej hokejovej lige nastúpil iba raz. S Košicami trojnásobný majster Slovenska chytal v domovine aj za Trebišov, Bardejov a Spišskú Novú Ves. Július Hudáček už v utorok potvrdil, že by chcel chytať na severe Európy a z Pardubíc odchádza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies