Rebríček najbohatších raperov: Kraľuje mu Diddy, druhý je Jay-Z

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 12:35 • 2 min
Rebríček najbohatších raperov: Kraľuje mu Diddy, druhý je Jay-Z

NEW YORK - Americký rapper Diddy je podľa magazínu Forbes najbohatším hip-hopovým interpretom. Štyridsaťtriročný rodák z newyorského Harlemu, ktorého majetok má hodnotu 580 miliónov dolárov (v prepočte približne 454 miliónov eur), tak obhájil minuloročné prvenstvo v tomto rebríčku.

slovakia

left justify in out

Diddy, vlastným menom Sean John Combs, za to vďačí predovšetkým svojmu významnému podielu v spoločnosti na výrobu vodky. Okrem toho je na čele vlastného vydavateľstva Bad Boy Records.

K žiadnej zmene oproti minulému roku nedošlo ani na zvyšných štyroch priečkach v prvej päťke. Na druhom mieste je rapper Jay-Z s majetkom 475 miliónov dolárov (372 miliónov eur), ktorý riadi vlastný label Roc Nation a má tiež napríklad podiel v basketbalovom klube Brooklyn Nets. Tretí je producent a rapper Dr. Dre s 350 miliónmi dolárov (274 miliónov eur), štvrté miesto patrí Birdmanovi so 150 miliónmi dolárov (117 miliónov eur) a na päťke je 50 Cent, ktorý disponuje 125 miliónmi dolárov (98 miliónov eur). Všetci piati menovaní si oproti minulému roku polepšili. Kompletný rebríček najbohatších hip-hopových interpretov zverejní magazín Forbes 15 apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona