Rebecca Šramková už netrénuje s otcom, po problémoch sa rozhodla pre zmenu

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 16:59 • 2 min
Rebecca Šramková už netrénuje s otcom, po problémoch sa rozhodla pre zmenu

BRATISLAVA - Boris Sedláček sa stal novým trénerom slovenskej tenistky Rebeccy Šramkovej. Dvadsaťročná Bratislavčanka potvrdila informáciu na stredajšej prezentačnej tlačovej besede domáceho tímu v NTC pred víkendovým bratislavským stretnutím SR - Holandsko v play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2018 reprezentačných družstiev žien. Dohoda je na jeden rok.

slovakia

left justify in out

Momentálne 126. ženu singlového renkingu WTA Šramkovú do marca viedol jej otec Jozef Šramka. Kondičnými trénermi sú Rudolf Pátek a Róbert Kresťanko. Šramková má zázemie v TC Empire Trnava a je členkou TK Jednotka Bratislava.

Hlavná strojkyňa februárového víťazstva Sloveniek nad Taliankami 3:2 na antuke v hale PalaGalassi vo Forli v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2017 Šramková si výkonmi a nasadením vyslúžila nomináciu na Heart Award od Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) za príkladný prístup k reprezentácii (v ankete však napokon neuspela). Ako absolútna debutantka v kádri získala dva singlové body, keď najprv prekonala finalistku Roland Garros 2012 Saru Erraniovú a potom šampiónku z rovnakého parížskeho antukového grandslamového turnaja v sezóne 2010 Francescu Schiavoneovú.

Šramkovej sa však po spomenutom vzopätí nedarilo, ťahá šnúru štyroch prehier (Budapešť, Indian Wells, Miami, Biel): "Po tom Fed Cupe tam boli určité problémy, ktoré som si musela vyriešiť. Teraz sa veľmi teším na domáci zápas, budem si to užívať ešte viac ako v tom Taliansku."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies