Rebecca Ferguson si zahrá v snímke Florence Foster Jenkins

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 13:05 • 2 min
Rebecca Ferguson si zahrá v snímke Florence Foster Jenkins

USA - Švédska herečka Rebecca Ferguson sa predstaví v pripravovanej snímke Florence Foster Jenkins.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa bude zameriavať na Florence Foster Jenkins v podaní Meryl Streep, ktorá sa chcela stať opernou speváčkou aj napriek tomu, že nevedela dobre spievať. Anglický herec Hugh Grant stvárni jej najlepšieho priateľa St. Claira Bayfielda, pričom 31-ročná Ferguson sa predstaví ako jeho manželka. Vo filme si zahrá aj Simon Helberg, ktorý dostal úlohu speváčkinho pianistu menom Cosmé McMoon. Scenár napísal Nicholas Martin a o réžiu sa postará britský filmár Stephen Frears.

 

Rebecca Louisa Ferguson pochádza zo Štokholmu a zahrala si napríklad v snímkach Duch jazera (2006), Vi (2013) alebo Hercules (2014). Vďaka účinkovaniu v seriáli The White Queen (2013) ju nominovali na Zlatý glóbus. Objaví sa aj v akčnom trileri Mission: Impossible - Národ grázlov, ktorý by mali do slovenských kín uviesť 30. júla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona