Rebecca Ferguson sa predstaví v snímke The Lady and the Panda

NETKY.SK • 30 Október 2016, 10:18 • 2 min
Rebecca Ferguson sa predstaví v snímke The Lady and the Panda

BRATISLAVA - Švédska herečka Rebecca Ferguson si zahrá v snímke The Lady and the Panda.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka zo Štokholmu stvárni Ruth Harkness, ktorá priviezla prvú živú pandu do USA. O réžiu projektu sa postará Justin Chadwick spolu s Laurou Bickford. Holly Gent Palmo napísal scenár, pričom sa motivoval korešpondenciou samotnej Harkness.


Novinka prinesie príbeh spomínanej Ruth, ktorá bola v 30. rokoch minulého storočia súčasťou newyorskej smotánky a nečakane sa rozhodla vydať na plánovanú expedíciu svojho zosnulého manžela. V Číne cestovala spolu s miestnym sprievodcom Quentinom Youngom pozdĺž rieky Jang-c’-ťiang až k nepreskúmaným územiam Himalájí, kde objavila opustené mláďa pandy, ktoré so sebou priniesla do USA. Po tom, ako sa zvieratko stalo svetovou senzáciou, si však uvedomila, že je pre pandy najlepšie miesto v ich prirodzenom prostrední.


Snímka je britsko-čínskou koprodukciou. Spomínaná Laura Bickford a Michelle Qi budú jej producentkami, Joe Simpson, Andrew Mann, Fiona Druckenmiller, Justin Brodle a Christopher Brough budú zase výkonnými producentmi. Nakrúcanie začne v novembri v čínskej provincii S’-čchuan.
Rebecca Louisa Ferguson si zahrala napríklad v snímkach Duch jazera (2006), Vi (2013), Hercules (2014), Mission Impossible: Národ grázlov (2015), Božská Florence (2016) či Dievča vo vlaku (2016). Vďaka účinkovaniu v seriáli The White Queen (2013) ju nominovali na Zlatý glóbus.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona