Realu pomohol návrat Modriča a Ramosa, Bale dvomi gólmi umlčal kritikov

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 08:35 • 2 min
Realu pomohol návrat Modriča a Ramosa, Bale dvomi gólmi umlčal kritikov

MADRID - Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič a stopér Sergio Ramos sú v tejto sezóne kľúčovými hráčmi futbalového Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Obaja sa v nedeľu proti Levante po pauze zavinenej zraneniami vrátili do základnej jedenástky a do hry "bieleho baletu" vniesli pokoj a disciplínu. Real si víťazstvom 2:0 napravil chuť po domácej prehre 3:4 so Schalke 04 v osemfinálovej odvete Ligy majstrov 2014/2015.

 

Waleský krídelník Gareth Bale, ktorého v utorok fanúšikovia vyprevadili zo Santiago Bernabeu piskotom, dvomi gólmi umlčal kritikov a ukončil deväťzápasové strelecké suchoty. "Tri body a žiaden inkasovaný gól, pred El Clasico na pôde FC Barcelona sme si nemohli želať nič lepšie. Uplynulý mesiac nebol pre nás práve najlepší, no stále máme všetko vo vlastných rukách. Môžeme ešte získať španielsky titul a sme vo štvrťfinále Ligy majstrov, čo si nemôže povedať veľa tímov," povedal obranca Dani Carvajal v rozhovore pre španielsku televíznu stanicu Canal Plus, ktorý sprostredkovala agentúra Reuters.

 

Tréner Realu Carlo Ancelotii nechal proti Levante odpočívať brankára Ikera Casillasa, jeho miesto zaujal Kostaričan Keylor Navas. Na lavičke náhradníkov sa ocitol aj nemecký stredopoliar Toni Kroos. "Dôležité je, že sme po troch nevydarených zápasoch konečne zabrali naplno, kríza je zažehnaná. Dnes to bol z našej strany naozaj dobrý výkon, od úvodného hvizdu sme kontrolovali vývoj zápasu. Teraz nás čaká duel v Barcelone, na ktorý nastúpime s cieľom zvíťaziť a vrátiť sa na čelo tabuľky," zdôraznil športový riaditeľ úradujúceho európskeho šampióna Emilio Butragueňo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies