Realu hrozí vylúčenie z Kráľovského pohára, Čeryšev hral neoprávnene

NETKY.SK • 3 December 2015, 07:51 • 2 min
Realu hrozí vylúčenie z Kráľovského pohára, Čeryšev hral neoprávnene

MADRID - Futbalisti Realu Madrid v úvodnom zápase 16-finále španielskeho Kráľovského pohára zvíťazili na ihrisku Cadizu 3:1, hrozí im však vylúčenie zo súťaže. V drese "bieleho baletu" totiž do stredajšieho duelu zasiahol ruský krídelník Denis Čeryšev, ktorý vzhľadom na kartový dištanc nemal oprávnenie nastúpiť. Dvadsaťštyriročný Čeryšev navyše už v 3. minúte otvoril skóre.

slovakia

left justify in out

"V polčasovej prestávke sme zistili, že Čeryšev nemôže hrať a preto sme ho do druhého polčasu neposlali na ihrisko. Chceli sme urobiť správnu vec, aj keď už zrejme bolo neskoro. Na našu obranu však musím uviesť veci na správnu mieru. Pred zápasom sme vôbec netušili, že Denis má na konte tri žlté karty ešte z hosťovania vo Villarreale. Nikto nás o tom neinformoval. Nedostali sme avízo ani od federácie, ani od Villarrealu a o treste nevedel ani samotný hráč," povedal tréner Realu Rafael Benitez.

 

Real by mal domácu odvetu s Cadizom odohrať 16. decembra. Vedenie Španielskej futbalovej federácie (RFEF) však ešte predtým môže veľkoklub z hlavného mesta vylúčiť zo súťaže, resp. skontumovať prvé meranie síl výsledkom 3:0 v prospech Cadizu.

 

Kráľovský pohár, 1. zápas 16-finále:

Cadiz CF - Real Madrid 1:3 (0:1)

Góly: 88. Marquez - 3. Čeryšev, 65. a 74. Isco

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona