Reality šou Osbournovci sa vráti na obrazovky

NETKY.SK • 12 November 2014, 16:26 • 2 min
Reality šou Osbournovci sa vráti na obrazovky

USA - Reality šou Osbournovci, ktorú v rokoch 2002 - 2005 vysielala televízna stanica MTV, sa dočká pokračovania. Moderátorka Sharon Osbourne o tom informovala v reláciách Loose Women a The Talk.

slovakia

left justify in out

"Nevráti sa celkom ako skutočná séria, bude to skôr niečo ako update. Vznikne nanajvýš šesť až osem epizód, ktoré budú zachytávať náš súčasný stav a to, kde sa práve nachádzame. Je to už dlho, čo sme boli na obrazovkách spolu ako rodina a naša rodina sa odvtedy rozrástla. Máme vnučku a úžasnú nevestu," vyjadrila sa v The Talk 62-ročná manželka britského hudobníka Ozzyho Osbourna, pričom odkazovala na dvojročnú dcéru Jacka Osbourna Pearl a jeho manželku Lisu Stelly. "Zariadil to môj manžel, pretože keď sa s odstupom času pozrel na svoj život, povedal 'Chcel by som, aby sme mohli nakrúcať Osbournovcov teraz, keď som čistý a triezvy'," dodala.

 

V reboote šou by sa mali objaviť aj deti Sharon a Ozzyho Osbournovcov - Kelly, ktorá sa živí ako speváčka, moderátorka a návrhárka, a spomínaný Jack. Zatiaľ však nie je jasné, či sa v ňom ukáže aj ich najstaršia dcéra Aimee. Rovnako nie je známe, ktorá televízna stanica bude program vysielať. Hovorca MTV sa totiž pre magazín Us Weekly vyjadril, že ich televízia ho na obrazovky neuvedie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona