Real zdolal vo finále Champions Cupu Chelsea, krásny gól Cristiana Ronalda

NETKY.SK • 8 August 2013, 07:33 • 2 min
Real zdolal vo finále Champions Cupu Chelsea, krásny gól Cristiana Ronalda

MIAMI GARDENS - Futbalisti Realu Madrid sa stali víťazmi turnaja International Champions Cup.

slovakia

left justify in out

Vo finále v americkom Miami Gardens zvíťazili nad Chelsea Londýn, vedenou ich bývalým trénerom Jose Mourinhom, 3:1. Dva góly víťazov dal Cristiano Ronaldo, jeden Marcelo, za Chelseu v 17. minúte vyrovnal Ramirez.

Ronaldo si okrem dvoch presných zápasov pripísal na konto aj gólovú asistenciu a po skončení duelu zožal obrovský aplauz zaplnených tribún na štadióne tímu NFL Miami Dolphins. "Hrali sme krásny futbal a zaslúžene sme zvíťazili," povedal pre agentúru AP portugalský reprezentant, ktorý svojím výkonom nadchol aj Mourinha. "Cristiano opäť potvrdil, že je to veľký hráč. Nie je to žiadna novinka, že strieľa góly ako na bežiacom páse. Prekvapujúce by bolo, keby v niekoľkých zápasoch za sebou vyšiel naprázdno," povedal bývalý kouč Realu. V stretnutí o tretie miesto zvíťazilo AC Miláno nad LA Galaxy 2:0 gólmi Balotelliho a Nianga.

sumáre:
finále:
Real Madrid - Chelsea 3:1 (2:1)
Góly: 31., 57. Ronaldo, 14. Marcelo - 17. Ramirez



o 3. miesto:
Los Angeles Galax - AC Miláno 0:2 (0:2)
Góly: 17. Balotelli, 40. Niang



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona