Real zaváhal, Barcelona zvíťazila

NETKY.SK • 15 September 2013, 09:10 • 2 min
Real zaváhal, Barcelona zvíťazila

MADRID - Výsledky sobotňajších stretnutí 4. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División.

slovakia

left justify in out

FC Barcelona so šťastím zvíťazila, ale Real Madrid stratil prvé dva body v novej sezóny. V sobotňajších zápasoch 4. kola španielskej Primera División Barcelona zdolala Sevillu 3:2 až gólom Alexisa Sáncheza vo štvrtej minúte nadstaveného času. V 76. min viedli domáci po šiestom góle Messiho už 2:0, ale v 90. min hosťujúci Coke pohotovou strelou po rohovom kope vyrovnal na 2:2. Hostia avizovali, že rozhodujúci zásah Sáncheza už nemal platiť, lebo sa nadstavovalo príliš veľa. Nebolo im to však nič platné.

"Bola to lúpež. Vzali nám bod, sme z toho smutní. Odohrali sme výborný zápas, ale s niektorými vecami sa nedá nič robiť. Každý videl, že rozhodca pridal 20 sekúnd a náš súper potom strelil gól. Neostáva nám iné ako zaťať zuby a makať ďalej," posťažoval sa kapitán FC Sevilla Fernando Navarro pre Canal Plus.

Real Madrid na trávniku nováčika z Villarrealu prehrával 0:1, viedol 2:1, ale napokon remizoval 2:2 a stratil prvé body. Najdrahší prestupový úlovok v histórii futbalu Gareth Bale (94 mil. eur) síce v 38. min vyrovnával na 1:1, ale na konci zápasu nemohol byť spokojný. Tréner Realu Carlo Ancelotti si však zachoval nadhľad. "Remíza je férový výsledok. Náš súper má výborné mužstvo a zahral veľmi dobre. My sme po reprezentačných povinnostiach hráčov neodohrali dobrý zápas," komentoval Ancelotti.

Na rozdiel od Realu si čistý štít zachoval jeho mestský rival Atlético. Po domácom triumfe 4:2 nad Almeriou zostali zverenci Diega Simeoneho na čele tabuľky s plným počtom bodov aj rovnakým skóre ako FC Barcelona. Real Madrid je v neúplnej tabuľky štvrtý s dvojbodovou stratou.

Súhrn výsledkov sobotňajších stretnutí 4. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División:
Atlético Madrid - Almería 4:2 (2:1) Góly: 15. David Villa, 37. D. Costa (z pok. kopu), 64. Tiago, 67. Koke - 40. R. Rios, 90. Aleix Vidal
Levante - San Sebastián 0:0
FC Barcelona - FC Sevilla 3:2 (1:0) Góly: 36. Daniel Alves, 76. Messi, 90.+ Alexis Sánchez - 80. Rakitič, 90. Coke
Villarreal - Real Madrid 2:2 (1:1) Góly: 20. Cani, 69. Dos Santos - 38. Bale, 63. Cristiano Ronaldo
Nedeľňajší program: Granada - Espanyol (12.00 SELČ) Getafe - Osasuna (17.00) Malaga - Rayo Vallecano (19.00) Real Betis - Valencia (21.00)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies