Real Zaragoza získal brankára Roberta

NETKY.SK • 2 August 2011, 13:55 • 2 min
Real Zaragoza získal brankára Roberta

Real Zaragoza získal brankára Roberta - Futbal Španielsky futbalový klub Real Zaragoza sa v pondelok dohodol s portugalskou Benficou Lisabon na príchode brankára Roberta Jimeneza Gaga. Lisabonský klub na svojej oficiálne stránke informoval, že Španieli sú

slovakia

left justify in out

img

Španielsky futbalový klub Real Zaragoza sa v pondelok dohodol s portugalskou Benficou Lisabon na príchode brankára Roberta Jimeneza Gaga. Lisabonský klub na svojej oficiálne stránke informoval, že Španieli súhlasili s prestupovou čiastkou 8,6 milióna eur.
      Benfica získala španielskeho brankára v júni 2010 z Atletica Madrid za 8,5 milióna eur. Ročné pôsobenie 25-ročného gólmana v Portugalsku poznačilo hneď niekoľko veľkých chýb z jeho strany v kľúčových zápasoch a aj preto Benfica neobhájila majstrovský titul.
      Španielove dni v Benfice sa naplnili v predsezónnom prestupovom období, keď klub angažoval Brazílčana Artura z tímu tohtoročného finalistu Európskej ligy Sporting Braga a tiež portugalského gólmana Eduarda z talianskeho Janova. Roberto v roku 2010 absolvoval v Zaragoze polročné hosťovanie.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies