Real vykúpil Ronaldo, Espanol bez šance proti ´Barce´

NETKY.SK • 7 Január 2013, 08:16 • 2 min
Real vykúpil Ronaldo, Espanol bez šance proti ´Barce´

Real vykúpil Ronaldo, Espanol bez šance proti ´Barce´ - Futbal V úvodnom nedeľňajšom zápase 18. kola španielskej futbalovej Primera division zvíťazili hráči Celty Vigo nad Valladolidom 3 1.

slovakia

left justify in out

imgV úvodnom nedeľňajšom zápase 18. kola španielskej futbalovej Primera division zvíťazili hráči Celty Vigo nad Valladolidom 3:1.

Portugalský kouč Realu Madrid José Mourinho nechal v zápase proti San Sebastianu opäť na lavičke sedieť ikonu "bieleho baletu", majstra sveta a dvojnásobného majstra Európy brankára Ikera Casillasa. Ten však do hry zasiahol už po 8. minútach, keď po faule bol vylúčený gólman Adan. Real sa aj napriek rýchlemu vedeniu, keď už v 2. min sa presadil Karim Benzema, opäť trápil a vykúpením mu napokon boli dva góly Cristiana Ronalda v priebehu jednej minúty (68. - 69.), vďaka ktorým zvíťazil 4:3. V drese hostí sa hetrikom prezentoval Xabi Prieto.

FC Barcelona v mestskom derby rozhodla o víťazstve nad Espanyolom už v prvom polčase, v ktorom nastrieľala Espaňolu štyri góly. Po zmene strán sa už na vedení favorita 4:0 nič nezmenilo. Na lavičke "Barcy" už sedel kouč Tito Vilanova, ktorý podstúpil v decembri operáciu rakoviny hrdla.



Výsledok:

Real Mallorca - Atletico Madrid 1:1 (0:0)

Góly: 87. K. Garcia - 72. R. Garia, 13.000 divákov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona