Real vyhral nad Elche kontroverznou penaltou, Pique: Bola to komédia

NETKY.SK • 26 September 2013, 12:29 • 2 min
Real vyhral nad Elche kontroverznou penaltou, Pique: Bola to komédia

MADRID - Gólom Cristiana Ronalda z diskutabilnej penalty v šiestej minúte nadstaveného času zdolal Real Madrid v 6. kole Primera División nováčika z Elche. Rozhorčení hráči domáceho tímu hovorili po zápase o krádeži a komplote.

slovakia

left justify in out

Pepe v piatej minúte nadstavenia po súboji s Carlosom Sanchezom padol v šestnástke súpera ako podťatý a rozhodca Cesar Muniz Fernandez ukázal na biely bod. "Nehorázne nás okradli o remízu. Toto sa môže stať jedine v zápasoch Realu. Pepeho som sa ani nedotkol. Rozhodca nás poškodil viackrát, pískal tendenčne. Sergio Ramos mal po faule dostať červenú kartu a nadstavovať sa mali iba tri minúty," rozčuľoval sa po záverečnom hvizde Carlos Sanchez.

Brankár Realu Diego Lopez si po zápase nebol istý, či penalta mala byť alebo nie. "Bola to neprehľadná situácia, išlo o vzájomný súboj v šestnástke. Pre nás je najdôležitejšie to, že sme vyhrali a udržali kontakt so špicou," povedal gólman Realu pre španielske médiá. Tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti sa zdržal komentára. "Nemám vo zvyku komentovať verdikty rozhodcov. Z lavičky je ťažké posúdiť, či išlo o faul. Po zápase som však hovoril s Pepem a ten sa dušoval, že to bola jasná penalta."

Búrku nevôle vyvolal kontroverzný verdikt rozhodcu v radoch FC Barcelona - veľkého rivala Realu. "Pozerám si opakovaný záznam celej situácie a mám pocit, že sledujem komédiu," poznamenal prostredníctvom sociálnej siete twitter obranca "Barcy" Gerard Pique. Katalánska rozhlasová stanica RAC-1 označila záver zápasu sa jeden z najväčších škandálov v histórii španielskeho futbalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies