Real v Kráľovskom pohári zakopol, proti Olimpicu nedokázal skórovať

NETKY.SK • 8 December 2013, 11:41 • 2 min
Real v Kráľovskom pohári zakopol, proti Olimpicu nedokázal skórovať

MADRID - Madridčania majú šancu na reparát 18. decembra, kedy je na programe odveta na ich ihrisku.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Realu Madrid zaváhali v španielskom Kráľovskom pohári, keď v sobotňajšom zápase šesťnásťfinále iba remizovali na ihrisku treťoligového Olimpic de Xativa 0:0.

"Biely balet" v zostave bez najväčších hviezd Cristiana Ronalda a Garetha Balea nedokázal ani jednu svoju šancu premeniť v gólový moment, a tak po záverečnom hvizde vypukla medzi domácimi fanúšikmi spontánna radosť.

"Dokážeme to," ozývalo sa z hľadiska. Radosť netajili ani samotní hráči. "Vedeli sme, že čokoľvek vyťažiť z tohto zápasu bude nesmierne náročné, ale dotiahli sme to na remízu. Bude extrémne ťažké zvíťaziť na Bernabeu, všetko je však stále otvorené," uviedol po stretnutí obranca Jose Peris. Podľa jeho spoluhráča Alejandra Beldu je remíza zaslúžená. "Myslím si, že sme si to zaslúžili. Teraz musíme myslieť na odvetu a verím, že sa môžeme v Madride postarať o prekvapenie."

Naopak v tábore hostí zavládlo sklamanie až rozčarovanie. "Nemôžeme sa na nič vyhovárať, musíme sa sústrediť na odvetu," cituje agentúra dpa obrancu Realu Nacha.

Madridčania majú šancu na reparát 18. decembra, kedy je na programe odveta na ich ihrisku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies