Real údajne núka Tottenhamu za Balea rekordných 85 miliónov!

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 06:49 • 2 min
Real údajne núka Tottenhamu za Balea rekordných 85 miliónov!

LONDÝN - Vedenie španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid sa stále nevzdáva snahy získať z Tottenhamu Hotspur krídelníka Garetha Balea. Podľa britských médií poslali predstavitelia "bieleho baletu" Londýnčanom rekordnú ponuku vo výške 85 miliónov libier (v prepočte 97,67 mil. eur).

slovakia

left justify in out

Tottenham nechce prísť o služby waleského reprezentanta a za každú cenu sa ho snaží udržať v klube. Podľa denníka The Telegraph prezident "kohútov" Daniel Levy predčasne ukončil rodinnú dovolenku na Floride a vrátil sa späť do Londýna, kde by mal zástupcom Balea v najbližších dňoch predostrieť návrh novej zmluvy, ktorá hviezdnemu futbalistovi zaručí týždenný príjem 170-tisíc libier (195-tis. eur). Bale však priznal, že by najradšej už bol na San Bernabeu.

Ak by sa prestup uskutočnil, išlo by o najdrahší transfer v dejinách futbalu. Doteraz najdrahší hráč sveta Cristiano Ronaldo prestúpil do Realu Madrid z Manchestru United v roku 2009 za 80 miliónov libier.

Levy je podľa britských médií pripravený závratnú sumu odmietnuť. Balea údajne pustí len v prípade, že kráľovský veľkoklub ponúkne 126 miliónov libier. Nový tréner Realu Carlo Ancelotti medzičasom pripravuje ďalší návrh, v rámci výmeny by do Tottenhamu putovali portugalský obranca Fabio Coentrao a argentínsky krídelník Angel di Maria.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies