Real sa vrátil na víťaznú vlnu, Bale čaká na gól už 10 zápasov

NETKY.SK • 2 December 2018, 13:22 • 2 min
Real sa vrátil na víťaznú vlnu, Bale čaká na gól už 10 zápasov

MADRID - Futbalisti Realu Madrid sa vrátili na víťaznú vlnu. Po triumfe 2:0 na pôde AS Rím v Lige majstrov zvíťazili v sobotu v domácej súťaži rovnakým výsledkom nad Valenciou a poskočili v tabuľke na piate miesto.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Santiaga Solariho si v La Lige napravili chuť po prehre 0:3 na ihrisku Eibaru, ktorú utrpeli pred ôsmimi dňami.

 

Real išiel do vedenia už v 8. minúte, keď si center Daniho Carvajala zrazil hlavou do vlastnej siete dánsky stredopoliar Daniel Wass. Víťazstvo “Bieleho baletu“ spečatil v 83. minúte Lucas Vazquéz, ktorý zužitkoval prihrávku Karima Benzemu. Veľký podiel na víťazstve domácich mal Walesan Gareth Balea, ktorý však stále neprelomil strelecké suchoty trvajúce už 10 zápasov.

 

Real pod vedením Solariho vyhral šesť zo siedmich zápasov. “Proti Eibaru sme nehrali dobre. V Ríme sme však predviedli zlepšený výkon a naša forma vygradovala proti Valencii,“ povedal po zápase Solari. Valencia sa po nevydarenom úvode sezóny postupne zlepšuje, no proti Realu sa jej tretie víťazstvo v sérii pripísať nepodarilo. “Zaslúžili sme si vyrovnať. Väčšinu druhého polčasu sme boli lepším tímom,“ zhodnotil priebeh stretnutia tréner hostí Marcelino.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies