Real sa v prvom osemfinále pohára natrápil s Malagou, z 0:2 otočil na 3:2

NETKY.SK • 5 Január 2012, 10:35 • 2 min
Real sa v prvom osemfinále pohára natrápil s Malagou, z 0:2 otočil na 3:2

Real sa v prvom osemfinále pohára natrápil s Malagou, z 0:2 otočil na 3:2

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Realu Madrid triumfovali v utorňajšom prvom zápase osemfinále Španielskeho kráľovského pohára na domácej pôde nad Malagou 3:2, hoci po polčase prehrávali 0:2.
Vývoj duelu sa nepozdával najmä kormidelníkovi „bieleho baletu“ Josemu Mourinhovi, ktorý sa odhodlal k trojnásobnému striedaniu. Tento ťah sa neskôr ukázal ako úspešný, keď striedajúci Sami Khedira a Karim Benzema prispeli gólmi k obratu.
"Hráčom som cez polčas povedal, že ak by to bolo možné, vystriedal by som celú jedenástku. Zvažoval som zmeny už pred prestávkou, ale nerobím to rád. Požiadal som ich, aby po sebe upratali ten odpad z prvého polčasu," uviedol kontroverzný Portugalčan.
Kým kráľovskému veľkoklubu sa nakoniec podarilo triumfovať, iní favoriti už toľko šťastia nemali. Racing Santander podľahol na pôde treťoligového Mirandesu 0:2, kým ďalší účastník Segunda B Albacete remizoval doma s Athleticom Bilbao 0:0. Momentálne štvrý tím Primera Division Levante prehral v druholigovom Alcorcone 1:2.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies