Real sa pokúsi o ukončenie série Sevilly, jubileum Messiho

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 10:03 • 2 min
Real sa pokúsi o ukončenie série Sevilly, jubileum Messiho

MADRID - V španielskej lige vrcholí boj o majstrovský titul, z posledného zápasu frustrovaný Cristiano Ronaldo dostane ďalšiu možnosť skórovať a napraviť si pokazenú chuť.

slovakia

left justify in out

Hviezdny krídelník Realu Madrid namiesto osláv strelenia gólu Álvara Arbelou v stredajšom zápase La Ligy proti Almeríi (3:0) len nahnevane kopol loptu späť do siete a v jeho očiach bolo vidieť sklamanie, že neskóroval práve on. Lopta bola pôvodne určená preňho. Cristiana Ronalda údajne hnevá, že v boji o korunu kráľa strelcov sa mu priblížil Lionel Messi, ktorý momentálne zaostáva s 38 gólmi iba o jeden presný zásah.


"Aj keby Cristiano Ronaldo neskóroval až do konca sezóny, bol by som s ním spokojný," zareagoval tréner Realu Carlo Ancelotti. "Biely balet" má momentálne na vedúcu Barcelonu dvojbodový odstup, v sobotu ho však čaká náročný duel v Seville, kde v tejto sezóne nevyhral ešte žiaden tím a Lionel Messi a spol. tam nedávno remizovali 2:2. Na Štadióne Ramóna Sáncheza nevyhral Real v ostatných dvoch sezónach: vlani prehral 1:2 a o sezónu skôr 0:1. "Nemôžeme sa spoliehať, že by Barcelona strácala body. Musíme ich my získavať. Som presvedčený, že môžeme vyhrať všetky štyri zostávajúce ligové duely," uviedol Carlo Ancelotti.


Barcelona cestuje na ihrisko poslednej Córdoby, ktorá v tejto sezóne vyhrala len trikrát a iba raz doma. Córdoba môže byť ideálnym miestom pre oslavu Lionela Messiho. Argentínčan si 1. mája pripomenie desať rokov od prvého presného zásahu v drese Barcelony. Od gólu proti Albacete potom pridal ďalších 401.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona