Real sa bez svojich opôr vytrápil na ihrisku treťoligistu!

NETKY.SK • 27 Október 2017, 09:27 • 2 min
Real sa bez svojich opôr vytrápil na ihrisku treťoligistu!

Madrid - Futbalisti Realu Madrid sa v prvom zápase 16-finále Kráľovského pohára vytrápili na ihrisku treťoligovej Fuenlabrady, napokon však dosiahli očakávané víťazstvo. O výhre 2:0 rozhodli až v druhom polčase gólmi z pokutových kopov, v 63. minúte otvoril skóre Marco Asensio a desať minút pred koncom premenil jedenástku aj Lucas Vazquez.

slovakia

left justify in out

Domáci dohrávali zápas bez vylúčeného Paca Candelu, ktorý putoval po druhej žltej karte predčasne pod sprchy v 79. minúte. V samom závere videl červenú kartu aj obranca Realu Jesus Vallejo. Tréner úradujúceho španielskeho majstra Zinedine Zidane šetril v pohárovom dueli všetky svoje opory a šancu dal viacerým mladíkom.

 

"Vedeli sme, že to nebude ľahký zápas, súper na nás od úvodu vybehol. Napokon sme ale dosiahli očakávaný výsledok a sme radi za víťazstvo," citovala agentúra DPA autora prvého gólu Asensia. Odveta na San Bernabeu je na programe 29. novembra.

 

V ďalšom 16-finálovom stretnutí Espanyol Barcelona uhral na ihrisku Tenerife iba bezgólovú remízu. Nevydarený večer zažili hráči Deportiva La Coruňa, ktorí podľahli doma Las Palmas 1:4.

 

šestnásťfinále španielskeho Kráľovského pohára - 1. zápasy:

Lleida - Real Sociedad 0:1, Deportivo La Coruňa - Las Palmas 1:4, Girona - Levante 0:2, Fuenlabrada - Real Madrid 0:2, Tenerife - Espanyol Barcelona 0:0

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies