Real prespal prvý polčas, Benítez si to nevie vysvetliť

NETKY.SK • 14 December 2015, 09:38 • 2 min
Real prespal prvý polčas, Benítez si to nevie vysvetliť

VILLARREAL - Súčasný futbalový Real Madrid má zrejme definitívne dve tváre. Len päť dní po rekordnom triumfe v Lige majstrov nad Malmö (8:0) sa hráči kráľovského veľkoklubu nedočkali gólu v zápase Primera División a na trávniku Villarrealu podľahli 0:1.

slovakia

left justify in out

Tretia prehra a šiesta strata bodov znamená, že hráči Realu na treťom mieste tabuľky zaostávajú o 5 bodov za vedúcim duom FC Barcelona - Atlético Madrid. A to Barcelona v sobotu zaváhala domácou deľbou bodov s La Coruňou (2:2), čo mohol Real využiť. Nevyužil, ale ešte viac stratil. Tridsať bodov z 15 zápasov - to je najhorší štart Realu Madrid do sezóny od ročníka 2008/2009. Vlani mali futbalisti prezývaní "Los Merengues" či ešte vzletnejšie "El Galacticos" v rovnakom čase na konte o 9 bodov viac.

"V druhom polčase sme už reagovali oveľa lepšie, ale neviem si vysvetliť zlý vstup do zápasu. Ak chceme pomýšľať na prvé miesto v súťaži, musíme nazbierať čo najviac víťazných zápasov. V tomto súboji to však nevyzeralo tak, že chceme vyhrať La Ligu. Jediným pozitívom bola reakcia tímu," skonštatoval tréner Rafael Benítez, odcitoval ho aj server goal.com. "V prvom polčase nám chýbalo nasadenie aj kolektívnejšie poňatie. Musíme zapnúť na vysoké obrátky hneď na začiatku, nie uprostred zápasu,“ kriticky pripomenul obranca Pepe. Štatistici ihneď upozornili, že proti Villarrealu jeho hráči iba raz vystrelili na bránu a to je pre mužstvo s Cristianom Ronaldom, Garethom Balom či Karimom Benzemom v zostave chabá vizitka. "Stále sme tímom s najväčším počtom striel na bránku, ale chýba nám efektívne zakončenie,“ priznal Benítez.

Real potopil ich bývalý hráč Roberto Soldado, ktorý skóroval už v 8. min. Ďalší gól už vyše 20 000 divákov na štadióne El Madrigal nevidelo. Z troch striel na bránku, ktoré vyslali oba tímy spolu, sa vlastne ani nedalo skórovať. Pritom hostia zahrávali 9 rohov a mimo brány pálili 14-krát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies