Real potrebuje góly, robí si zálusk dokonca aj na Ibrahimoviča

NETKY.SK • 23 Október 2018, 15:52 • 2 min
Real potrebuje góly, robí si zálusk dokonca aj na Ibrahimoviča

MADRID - Futbalový Real Madrid údajne zvažuje angažovanie 37-ročného Švéda Zlatana Ibrahimoviča. Ten napriek pokročilému futbalovému veku stále tvrdí muziku v zámorskej MLS, kde v drese Los Angeles Galaxy nastrieľal v tejto sezóne už 22 gólov.

slovakia

left justify in out

Novinár Manolo Lama z rádia Cadena Cope tvrdí, že práve Ibrahimovič by mohol byť liekom na nevídanú súčasnú streleckú impotenciu "pusiniek". Úradujúci šampión Ligy majstrov v ostatných piatich zápasoch nevyhral ani raz a získal jediný bod za remízu v derby s Atléticom. Navyše za posledný mesiac strelili "Los Blancos" jediný gól nedávno do siete Levante, ale aj tak nezabránili prehre 1:2. V tabuľke La Ligy sa zošuchli na 7. miesto.

Real Madrid by mohol získať Ibrahimoviča v januárovom prestupovom období na krátkodobý kontrakt. Ak sa tak stane, kontroverzný, ale futbalovo stále geniálny Švéd bude vo veku 37 rokov a 3 mesiace šiestym najstarším hráčom kráľovského veľkoklubu v jeho histórii a vôbec najstarším v čase podpisu zmluvy.

 

Niekdajší hráč FC Barcelona, Juventusu Turín, Ajaxu Amsterdam, Interu a AC Miláno, Paríža St. Germain či Manchestru United má stále šancu postúpiť s LA Galaxy do play-off MLS. V 27 zápasoch tejto sezóny za "veľkou mlákou" nastrieľal 22 gólov a pridal aj 6 asistencií a podľa amerických médií prežíva tam druhú mladosť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies