Real po tlaku médií napokon pripravil Casillasovi oficiálnu rozlúčku

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 11:56 • 2 min
Real po tlaku médií napokon pripravil Casillasovi oficiálnu rozlúčku

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid napokon pripravil oficiálnu rozlúčku dlhoročnej brankárskej opore Ikerovi Casillasovi.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, čo sa v médiách objavila kritika na adresu vedenia klubu, že sa so svojím kapitánom nerozlúčilo dôstojne. Tridsaťštyriročný brankár, ktorý odchytal v Reale 16 sezón, sa sťahuje do tímu portugalského vicemajstra FC Porto. Na nedeľňajšej tlačovej konferencii sa však objavil sám a prečítal vyhlásenie, v ktorom uviedol, že Real mu ako klub dal všetko. Následne sa neubránil slzám.

 

Španielske médiá ihneď prirovnali Casillasov odchod k rozlúčke Xaviho Hernandeza, ktorý prednedávnom opustil FC Barcelona a odišiel do katarského Al Sadd. Jeho odchod však sprevádzalo niekoľko oficiálnych rozlúčok s priateľmi, spoluhráčmi aj fanúšikmi. Napokon sa vedenie Realu rozhodlo, že v pondelok sa rozlúči s dlhoročnou oporou v priestoroch VIP tribúny na štadióne Santiaga Bernabeua. Klub o tom informoval na svojom oficiálnom webe, neuviedol však, či sa rozlúčka uskutoční za prítomnosti fanúšikov.

 

Podľa vyjadrení Casillasových rodičov stojí za odchodom ich syna do FC Porto prezident Realu Florentino Perez. V bráne "bieleho baletu" by ho mal nahradiť David de Gea z Manchestru United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona