Real oslavoval na radnici, na námestí Cibeles i na svojom štadióne

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 10:39 • 2 min
Real oslavoval na radnici, na námestí Cibeles i na svojom štadióne

MADRID - Oslavy futbalistov Realu Madrid po triumfe vo finále Ligy majstrov pokračovali aj v nedeľu. Hráči "bieleho baletu" sa prišli pochváliť s trofejou za jubilejné desiate víťazstvo v najprestížnejšej klubovej súťaži označované ako "la Decima" na madridskú radnicu. Tam ich vítali tisícky fanúšikov.

slovakia

left justify in out

"Sme vám veľmi povďační za toto skvelé prijatie. Čakanie na la Decimu sa skončilo, trofej je naša. Bez vás by sme to nedokázali," povedal nadšenému davu z balkóna radnice tréner "pusiniek" Carlo Ancelotti.

 

Hráči odetí v klubových farbách si potom vystúpili na poschodový autobus s otvorenou strechou a vybrali sa smerom na námestie Cibeles, ktoré je tradičným miestom osláv kráľovského veľkoklubu. Oslavná jazda sa skončila na ich domovskom štadióne Santiaga Bernabeua, kde ich čakalo až 80.000 priaznivcov. Za tónov skladby "We are the champions" od skupiny Queen vystúpil na pódium každý hráč a celý tím potom spieval špeciálne pripravenú pieseň, ktorú zložili madridskí umelci fandiaci Realu ešte pred sobotňajším finále v Lisabone, kde "biely balet" zdolal mestského rivala Atletico a ukončil dvanásťročné čakanie na desiaty titul európskeho šampióna.

 

Hráči potom absolvovali čestné kolo pred zaplnenými tribúnami. Novým výzorom sa prezentoval Luka Modrič. Chorvátsky stredopoliar splnil stávku a nechal si ostrihať svoju blonďavú hrivu, ktorá zdobila jeho hlavu niekoľko rokov. Tmavovlasý Dani Carvajal si zase odfarbil svoju bradu na bielo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona