Real nebude riskovať, proti Valladolidu vyrukuje bez Ronalda

NETKY.SK • 29 November 2013, 14:06 • 2 min
Real nebude riskovať, proti Valladolidu vyrukuje bez Ronalda

MADRID - Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo z Realu Madrid mal v sobotňajšom domácom zápase najvyššej španielskej súťaže proti Realu Valladolid nastúpiť v základnej zostave svojho tímu, ale klub sa ho napokon rozhodol šetriť.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu elgoldigital.com absolvoval štvrtkovú tréningovú jednotku Realu bez úľav. Tréner Carlo Ancelotti síce potvrdil, že kľúčový muž jeho kádra sa už zotavil zo zranenia zadného stehenného svalu, ale dodal, že "sa ešte necíti celkom dobre, preto nebudeme riskovať".

Dvadsaťosemročný zakončovateľ vynechal pre zranenie stredajší duel B-skupiny Ligy majstrov proti Galatasaray Istanbul. Hráči "bieleho baletu" si aj bez portugalského reprezentanta zabezpečili po výhre 4:1 postup do jarného osemfinále najatraktívnejšej európskej klubovej súťaže, ktorej najlepším strelcom je spolu so Švédom Zlatanom Ibrahimovičom z parížskeho Saint-Germain práve Cristiano Ronaldo - obaja majú v doterajšom priebehu na svojom konte osem gólov. 

Portugalčan si privodil zdravotnú indispozíciu v sobotňajšom ligovom stretnutí na ihrisku Almeríe (5:0). V 22 stretnutiach v tejto sezóne na klubovej i reprezentačnej úrovni strelil 32 gólov. 

Ancelotti ráta s tým, že Ronaldo sa vráti do diania pred ligovým stretnutím s Osasunou, ktoré je na programe 14. decembra. V budúcotýždňovom dueli španielskeho Kráľovského pohára s druholigovým Olímpicom de Xátiva nemôže nastúpiť pre trest a 10. decembra v Kodani proti FC v Lige majstrov pravdepodobne dostane tiež voľno, lebo Real už má istotu prvého miesta v B-skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona