Real Mallorca zaviedla pre hráčov veľmi bizarné pravidlá

NETKY.SK • 21 August 2015, 20:30 • 2 min
Real Mallorca zaviedla pre hráčov veľmi bizarné pravidlá

MALLORCA – Španielsky futbalový klub Real Mallorca zaviedol pred novou sezónou veľmi bizarné pravidlá pre svojich hráčov.

slovakia

left justify in out

Predstavenstvo klubu Real Mallorca vydalo zoznam pravidiel a nariadení, ktoré sa týkajú hráčov prvého tímu a úprimne povedané sú veľmi zvláštne.

Medzi pravidlami, ktoré klub zaviedol pre svojich hráčov, je napríklad zákaz nosenia piercingov, retiazok, zákaz extravagantných účesov či dokonca povinná večierka o 23:00. Bývalý hráč Chelsea Albert Ferrer, ktorý je momentálne trénerom španielskeho klubu, má právo predĺžiť zákaz vychádzania do 01:00.

Ešte divnejšie znie zákaz nosenia šiltoviek či klobúkov v tímovom autobuse alebo v šatniach. Hráči boli tiež varovaní, aby nekradli toaletný papier alebo izotonické nápoje pre súkromné použitie. Po tréningoch sú povinné sprchy pre každého, čo je aspoň z hygienického hľadiska pochopiteľným pravidlom.

Podľa rádia IB3 na Baleárskych ostrovoch, dostalo družstvo súbor pravidiel a inštrukcií, ktoré nadobudnú platnosť už tento víkend.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona