Real Madrid získal na hosťovanie Brazílčana Henriqueho z Botafoga

NETKY.SK • 31 August 2013, 11:44 • 2 min
Real Madrid získal na hosťovanie Brazílčana Henriqueho z Botafoga

RIO DE JANEIRO - Španielsky futbalový klub Real Madrid získal z FC Botafoga na ročné hosťovanie brazílskeho útočníka Henrique Almeidu. Dvadsaťdvaročný kanárik je piatou letnou akvizíciou "bieleho baletu" od príchodu trénera Carla Ancelottiho.

slovakia

left justify in out

"Henrique Almeida je teraz hráčom Realu Madrid. Prichádza na ročné hosťovanie s možnosťou opcie na trvalý prestup po sezóne," uvádza sa na oficiálnom portáli madridského klubu. Henrique reprezentoval Brazíliu v kategórii do 19 aj 20 rokov, pričom na MS hráčov do 20 rokov v Kolumbii 2011 ho vyhlásili za najlepšieho hráča záverečného turnaja. V súčasnosti má platný kontrakt s Botafogom do roku 2016, "biely balet" bude platiť hráčovi len mzdu a prémie. V podstate ide o rovnakú cestu, akou sa rozhodol ísť v minulej sezóne Henriqueho krajan Casemiro. Stredopoliar prišiel do Realu Madrid na 12-mesačné hosťovanie z FC Sao Paulo a presvedčil natoľko, že v júni podpísal zmluvu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona