Real Madrid získal francúzskeho obrancu Hernandeza z Atletica Madrid

NETKY.SK • 5 Júl 2017, 17:39 • 2 min
Real Madrid získal francúzskeho obrancu Hernandeza z Atletica Madrid

BARCELONA - Španielsky futbalový klub Real Madrid angažoval do svojho tímu 19-ročného francúzskeho obrancu Thea Hernandeza.

slovakia

left justify in out

Nová akvizícia "bieleho baletu" je francúzskym reprezentantom do 20 rokov. Doteraz bol kmeňovým hráčom konkurenčného Atletica Madrid, ale miesto v A-tíme si v ňom nedokázal vybojovať.

 

Hernandez preto strávil predchádzajúci ročník na hosťovaní v Alavese, kde zaujal svojimi výkonmi. Prestup 19-ročného futbalistu je prvým prestupom medzi konkurenčnými madridskými klubmi od roku 2000, keď sa sťahoval Argentínčan Santiago Solari z Atletica do Realu.

 

"Hráč, ktorý mal kontrakt do roku 2021, odmietol viacero návrhov Atletica na predĺženie kontraktu a tiež ponúk od európskych klubov, čím len potvrdil svoju túžbu hrať za Real Madrid," uvádza sa v oficiálnom stanovisku Atletica Madrid.

 

Podľa agentúry DPA zinkasujú "Rojiblancos" za Hernandeza 30 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies