Real Madrid zdolal Manchester City a získal International Champions Cup

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 18:21 • 2 min
Real Madrid zdolal Manchester City a získal International Champions Cup

MELBOURNE – Debut čerstvej posily Manchestru City Fabiana Delpha skončil už v 18. minúte, keď utrpel zranenie podkolennej šľachy v zápase proti Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný stredopoliar prišiel počas letného prestupového obdobia z Aston Villy za 8 miliónov libier a s Manchestrom City podpísal 5-ročnú zmluvu.

 

Real Madrid sa dostal po góloch Karima Benzemu, Cristiana Ronalda a Pepeho do pohodlného vedenia 3-0 a kontroloval zápas. Za City znížil Yaya Touré, ktorý premenil pokutový kop, avšak posledné slovo mali dominantní Španieli, keď na konečných 4-1 upravil Denis Cheryshev.

Real Madrid v austrálskom Melbourne získal International Champions Cup pred 99.000 divákmi. Tréner Benitéz postavil veľmi silnú jedenástku, keď na ihrisko vybehli mená ako Ronaldo, Gareth Bale, Benzema či Ramos.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona