Real Madrid vydrel výhru s Vallecanom a je na čele La Ligy

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 09:08 • 2 min
Real Madrid vydrel výhru s Vallecanom a je na čele La Ligy

MADRID - Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v úvodnom sobotňajšom zápase 35. kola španielskej Primera Division na trávniku Raya Vallecena 3:2 vďaka dvom gólom waleského krídelníka Garetha Balea. "Biely balet" nastúpil bez portugalského kanoniera Cristiana Ronalda, ktorý má zranený sval.

slovakia

left justify in out

Hostia sa v mestskom derby so súperom natrápili, otočili z 0:2 a získali cenné body v boji o titul. Poskočili na čelo tabuľky La Ligy o dva body pred FC Barcelonu aj Atletico Madrid, tie však majú ešte sobotňajšie domáce zápasy s Gijonom, resp. Malagou k dobru.

 

Hosťom elitný útočník, ktorý je s 31 gólmi najlepším strelcom domácej súťaže a kanonierom kraľuje aj v Lige majstrov (16), chýbal. Domáci už v 14. minúte viedli 2:0, ešte do polčasu ale znížil Bale a v 52. minúte vyrovnal Lucas. Waleský futbalista potom v 81. minúte ukázal svoju rýchlosť a strhol výhru na stranu favorita.

 

C. Ronaldo od začiatku sezóny nevynechal ani jeden zápas v La Lige či LM. Tréner hostí Zinedine Zidane ho šetril, no v utorkovom prvom semifinále Ligy majstrov 2015/2016 na ihrisku Manchestru City by podľa španielskych médií mal hrať.

 

La Liga - 35. kolo:

Rayo Vallecano - Real Madrid 2:3 (2:1)

Góly: 7. Embarba, 14. Miku - 35. a 81. Bale, 52. Lucas

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies