Real Madrid vstúpil do nového roka víťazstvom 1:0 nad Parížom SG

NETKY.SK • 2 Január 2014, 18:14 • 2 min
Real Madrid vstúpil do nového roka víťazstvom 1:0 nad Parížom SG

DAUHA - Futbalisti Realu Madrid vstúpili do nového roka víťazstvom 1:0 nad Parížom St. Germain vo štvrtkovom prípravnom zápase osemfinalistov Ligy majstrov 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Duel sa uskutočnil na štadióne Khalifa v katarskej Dauhe, kde sú oba tímy na sústredení počas krátkej prestávky vo svojich ligách. Zápas mal špeciálny náboj pre talianskeho kormidelníka "bieleho baletu" Carla Ancelottiho, ktorý v minulej sezóne doviedol Parížanov do štvrťfinále Ligy majstrov a získal s nimi po dlhých 19 rokoch majstrovský titul, v lete však zamieril do Realu. PSG nastúpil v najsilnejšej zostave aj s brazílskym stopérom Thiagom Silvom či švédskym kanonierom Zlatanom Ibrahimovičom, v základe Realu zasa nechýbal ašpirant na Zlatú loptu FIFA za rok 2013 - Portugalčan Ronaldo. O triumfe španielskeho favorita rozhodol presný zásah Jeseho z 19. minúty a hoci si PSG vytvoril viacero dobrých príležitostí na vyrovnanie, jeho hráči nemali presnú mušku. Real sa s Parížom SG stretol v tejto sezóne už druhýkrát, 27. júla sa v rámci letnej prípravy vo švédskom Göteborgu zrodilo navlas rovnaké víťazstvo španielskeho vicemajstra 1:0. Gól vtedy strelil Karim Benzema.

prípravný zápas, Dauha:

Paríž St. Germain - Real Madrid 0:1 (0:1)
Gól: 19. Jese



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies