Real Madrid v prvom zápase rozbil San Sebastian aj bez Ronalda

NETKY.SK • 22 August 2016, 08:31 • 2 min
Real Madrid v prvom zápase rozbil San Sebastian aj bez Ronalda

MADRID - Futbalisti Sportingu Gijón v nedeľňajšom stretnutí 1. kola nového ročníka najvyššej španielskej súťaže triumfovali nad Athleticom Bilbao tesne 2:1. Skóre duelu otvoril v 50. min domáci kanonier Duje Čop, na rozdiel dvoch gólov zvýšil o tri minúty neskôr Víctor Rodríguez. Konečný rezultát uzavrel štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času duelu Borja Viguera.

slovakia

left justify in out

Z víťazstva sa tešili aj futbalisti Realu Madrid, úradujúci vicemajster zdolal Real Sociedad San Sebastián presvedčivo 3:0. Zverenci trénera Zinedina Zidana sa ujali vedenia v 2. min gólom Garetha Bala, na 2:0 zvýšil päť minút pred koncom prvého polčasu Marco Asensio a konečný rezultát duelu stanovil v nadstavenom čase opäť waleský kanonier Bale.

 

Hneď na úvod nečakane zakopol druhý madridský tím Atlético. Zverenci Diega Simeoneho otvorili skóre domáceho zápasu s Alavésom až v 3. minúte nadstaveného času, keď premenil penaltu Francúz Kevin Gameiro, ale hostia dirigovaní z lavičky Mauriciom Pellegrinom sa šokujúco ešte zmohli na odpoveď. O dve minúty stihol vyrovnať Manu García. Súboj dvoch argentínskych trénerov teda nemal víťaza.

Výsledky nedeľňajších stretnutí 1. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže 2016/2017:

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 2:1 (0:0)
Góly: 50. Čop, 53. V. Rodríguez - 86. Viguera


Real Sociedad - Real Madrid 0:3 (0:2)
Góly: 2. a 90.+ Bale, 40. Asensio

 

 



Atlético Madrid - Deportivo Alavés 1:1 (0:0)
Góly: 90.+3 Gameiro (11 m) - 90.+5 Manu García

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies