Real Madrid v Istanbule s najdrahším útočným duom v histórii

NETKY.SK • 16 September 2013, 17:42 • 2 min
Real Madrid v Istanbule s najdrahším útočným duom v histórii

ISTANBUL - S najdrahším útočným dvojzáprahom v histórii futbalu pravdepodobne nastúpi španielsky Real Madrid v utorkovom zápase 1. kola B-skupiny Ligy majstrov 2013/2014 na pôde tureckého mužstva Galatasaray Istanbul.

slovakia

left justify in out

Ofenzívne duo Cristiano Ronaldo a Gareth Bale v predchádzajúcich dňoch podpísalo s "bielym baletom" nové zmluvy a ich myšlienky sa teraz sústredia na jediný cieľ - zisk európskej klubovej trofeje. "Neobávam sa, že skôr či neskôr Real nezíska desiate prvenstvo v Lige majstrov. Som presvedčený, že to bude už v tejto sezóne," povedal C. Ronaldo pred začiatkom skupinovej fázy LM. Real sa v Istanbule bude musieť zaobísť bez zraneného stredopoliara Xabiho Alonsa, ktorého neúčasť bola citeľná vo víkendovom súboji "pusiniek" proti Villarrealu (2:2). Do bránky sa postaví Iker Casillas, aj keď Diego López predviedol v ligovom zápase dobrý výkon. Ďalšími účastníkmi B-skupiny LM 2013/2014 sú Juventus Turín a FC Kodaň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies