Real Madrid údajne získal talentovaného Nóra Ödegaarda

NETKY.SK • 19 Január 2015, 18:20 • 2 min
Real Madrid údajne získal talentovaného Nóra Ödegaarda

OSLO - Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid údajne vyhral bitku o talentovaného Nóra Martina Ödegaarda. Podľa agentúry dpa, ktorá sa odvolala na miestne médiá, podrobnosti kontraktu musia ešte obe strany dotiahnuť.

slovakia

left justify in out

Ödegaarda, ktorý aktuálne oblieka dres nórskeho Stromsgodset IF, považujú odborníci za jeden z najväčších talentov svetového futbalu. O 16-ročného tínedžera malo záujem viacero popredných európskych klubov. Navštívil aj Bayern Mníchov, FC Liverpool či Arsenal Londýn. 
     

Podľa nórskeho periodika Drammens Tidene by mali obe strany potvrdiť dohodu v priebehu tohto týždňa. Navyše Ödegaardov otec Hans Erik by mal v Reale Madrid pôsobiť ako mládežnícky tréner. 
     

Ödegaard si svojimi výkonmi vypýtal aj miestenku v A-tíme reprezentácie, čím sa stal vôbec najmladším nórskym reprezentantom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies