Real Madrid údajne ponúkne za Suáreza 85 miliónov eur

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 18:49 • 2 min
Real Madrid údajne ponúkne za Suáreza 85 miliónov eur

MADRID - Luis Suárez je podľa anglických médií prvou voľbou futbalového Realu Madrid na posilnenie útoku v letnom prestupovom termíne.

slovakia

left justify in out

Za 27-ročného uruguajského útočníka v službách FC Liverpool sú v Madride údajne ochotní položiť na stôl 85 miliónov eur. "Suárez je hlavný cieľ pre najbližšie obdobie. Florentino Perez ho veľmi túži získať. Podľa prezidenta Realu je to po Cristianovi Ronaldovi a Lionelovi Messim momentálne tretí najlepší futbalista na svete,“ píše portál International Business Times. Ten sa odvoláva na deníky The Sun a The Mirror.

 

Uruguajský kanonier FC Liverpool Suárez nastrieľal v tomto ročníku najvyššej anglickej súťaže už 30 gólov a ďalších 21 pripravil svojim spoluhráčom. Problémom pri možných pytačkách Madridčanov je Suárezova súčasná zmluva v Liverpoole, ktorá je v platnosti od decembra a vyprší až v roku 2018. Predstavitelia kráľovského španielskeho klubu však veria, že svoj "prestup leta" skompletizujú ešte do júnového začiatku majstrovstiev sveta vo futbale. 

 

O odchode Suáreza do Madridu sa špekulovalo už vlani v lete, ale vedenie LFC mu vtedy neumožnilo prestúpiť. Juhoameričan bol napokon rád, že zostal na Anfield Roade. Len nedávno anglická Asociácia profesionálnych futbalistov (PFA) zvolila Suáreza za najlepšieho hráča roka. Uruguajský topkanonier tohto ročníka Premier League je prvý Juhoameričan s prestížnou trofejou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies