Real Madrid triumfoval na ihrisku Ajaxu Amsterdam 4:1

NETKY.SK • 4 Október 2012, 06:11 • 2 min
Real Madrid triumfoval na ihrisku Ajaxu Amsterdam 4:1

Real Madrid triumfoval na ihrisku Ajaxu Amsterdam 4 1 - Futbal Vlastný gól slovenského obrancu Tomáša Hubočana rozhodol o prehre Zenitu Petrohrad v stredajšom dueli C-skupiny druhého kola hlavnej fázy Ligy majstrov doma s AC Miláno 2 3. V jednom zo šlágro

slovakia

left justify in out

img

Vlastný gól slovenského obrancu Tomáša Hubočana rozhodol o prehre Zenitu Petrohrad v stredajšom dueli C-skupiny druhého kola hlavnej fázy Ligy majstrov doma s AC Miláno 2:3. V jednom zo šlágrov večera Manchester City zachraňoval v závere remízu s Borussiou Dortmund 1:1 a Cristiano Ronaldo z Realu sa prezentoval hetrikom na ihrisku Ajaxu Amsterdam.

Zenit ukončil až šestnásťzápasovú sériu bez prehry na domácej pôde v európskych pohároch. Postaralo sa o to milánske AC, ktoré vstúpilo do zápasu excelentne a po štvrťhodine viedlo po zásahoch Emanuelsona a El Shaarawyho už dvojgólovým rozdielom. Zenit potom zmazal manko, keď sa gólom i asistenciou na vyrovnávajúci zásah prezentovala nová posila Hulk. 

V 75. minúte ale o cennom triumfe hostí rozhodol nešťastný vlastný gól Hubočana, ktorý si zrazil do bránky strieľaný prízemný center Montoliva z pravej strany. Slovenský futbalista štyri minúty predtým videl aj žltú kartu. Zenit tak má po dvoch dueloch na konte nula bodov, keď predtým prehral na ihrisku Malagy 0:3. Andalúzsky tím je aj po strede stopercentný so skvelým skóre, keď v Bruseli zdolal Anderlecht hladko 3:0.

Manchester City v D-skupine stále čaká na prvé víťazstvo, tentoraz remizoval doma s Borussiou Dortmund 1:1 a ťahá v Európe sériu 16 domácich zápasov bez prehry. V obojstranne ofenzívne ladenom zápase s množstvom šancí chýbala strelcom presnejšia koncovka. Dortmund viackrát podržal gólman Weidenfeller, hostia zasa už v prvom polčase nastrelili žrď i brvno. V druhom ale chybu striedajúceho Rodwella pri rozohrávke využil Reus a po sóle skóroval. Domácim zachránil remízu gól Balotelliho v 90. minúte z pokutového kopu po ruke Subotiča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies