Real Madrid stratil v naháňačke s Barcelonou dôležité body

NETKY.SK • 17 December 2012, 07:56 • 2 min
Real Madrid stratil v naháňačke s Barcelonou dôležité body

Real Madrid stratil v naháňačke s Barcelonou dôležité body - Futbal Španielsky futbalový klub Real Madrid stratil v naháňačke s večným rivalom a lídrom tabuľky FC Barcelonou dva dôležité body. V nedeľnom zápase 16.

slovakia

left justify in out

imgŠpanielsky futbalový klub Real Madrid stratil v naháňačke s večným rivalom a lídrom tabuľky FC Barcelonou dva dôležité body. V nedeľnom zápase 16. kola najvyššej Primera Division uhral s kandidátom na zostup Espanyolom Barcelona iba remízu 2:2.

Deľbu bodov zabezpečil v 88. minúte Juan Albin, hostia dokonca viedli 1:0 po presnom zásahu Sergia Garciu. Pokiaľ Katalánci vo večernom stretnutí zdolajú Atletico Madrid, ich náskok na Real vzrastie na trinásť bodov.

Gól z penalty v závere zápasu pomohol Rayu Vallecanu k zlepšeniu postavenia v tabuľke, keď zdolal Valenciu na jej ihrisku 1:0. S 22 bodmi sa posunul na 9. miesto, o dve priečky vyššie ako je Valencia.


Sumáre - 16. kolo:
Real Madrid – Espanyol Barcelona 2:2 (1:1)
Góly: 
45. Ronaldo, 48. Coentrao – 31. Garcia, 88. Albin.

Valencia CF - Rayo Vallecano 0:1 (0:0)
Gól:
 83. z pok. kopu Dominguez.

Real Zaragoza - Levante 0:1 (0:1)
Gól:
 19. Santos.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies