Real Madrid sa dohodol s Tottenhamom na prestupe Modriča

NETKY.SK • 27 August 2012, 11:43 • 2 min
Real Madrid sa dohodol s Tottenhamom na prestupe Modriča

Real Madrid sa dohodol s Tottenhamom na prestupe Modriča - Futbal Španielsky futbalový klub Real Madrid súhlasil s podmienkami príchodu chorvátskeho stredopoliara Luku Modriča z anglického Tottenham Hotspur. Úradujúci šampión Primery Division podľa v pond

slovakia

left justify in out

imgŠpanielsky futbalový klub Real Madrid súhlasil s podmienkami príchodu chorvátskeho stredopoliara Luku Modriča z anglického Tottenham Hotspur. Úradujúci šampión Primery Division podľa v pondelok zverejnených informácií podpíše s hráčom 5-ročný kontrakt.
      "Real Madrid a Tottenham Hotspur sa dohodli na prestupe Luku Modriča, ktorý sa klubu upíše na päť rokov," uvádza sa na oficiálnom webe "bieleho baletu".
      Tottenham potvrdil dohodu, ktorá ešte podlieha lekárskym testom a zahŕňa tiež dohodu o partnerstve oboch klubov "vo vzťahu k hráčom, trénerstvu, osvedčeným postupom a obchodným vzťahom".
      Nik zo zainteresovaných nezverejnil finančné podrobnosti dohody o prestupe 26-ročného hráča, španielske médiá ale špekulujú o sume 35 miliónov eur plus ďalších 7 miliónov na prípadných dodatočných bonusoch.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona