Real Madrid s 10 hráčmi a bez Ronalda deklasoval Galatasaray 4:1

NETKY.SK • 28 November 2013, 10:17 • 2 min
Real Madrid s 10 hráčmi a bez Ronalda deklasoval Galatasaray 4:1

MADRID - O tom, že futbalové mužstvo hrajúce s desiatimi hráčmi proti jedenástim ešte nemusí prehrať, sa presvedčili v stredu priaznivci Realu Madrid. "Biely balet" totiž prišiel o vylúčeného stopéra Sergia Ramosa už v 26. minúte, ale napriek tomu v zápase Ligy majstrov zvíťazil nad Galatasarayom Istanbul 4:1 a stal sa v predstihu víťazom B-skupiny.

slovakia

left justify in out

Madridský tím, ktorý hral bez zraneného kanoniera Cristiana Ronalda, sa ujal vedenia po priamom kope Garetha Balea. Na tento zásah o minútu neskôr po pase Didiera Drogbu ešte stačil odpovedať Umut Bulut. Po zmene strán však do čierneho trafili už len oslabení domáci a to hneď trikrát. Presadili sa Alvaro Arbeloa, Angel Di Maria a Isco.

"V prvom polčase sme začali pomaly a preto sme mali problémy pri držaní lopty. Zápas sa pre nás stal ťažším po vylúčení Sergia Ramosa, ale aj s desiatimi hráčmi sme ho dokázali kontrolovať a hrať veľmi dobre. V druhom dejstve sme zmenili systém, potrebovali sme hrať hlbšie z vlastného pola. Keď po zmene strán prišiel do zostavy Xabi Alonso, tak nám to veľmi pomohlo. Arbeloa zasa dal svoj druhý gól v Lige majstrov a bol mužom zápasu," povedal taliansky kouč madridského klubu Carlo Ancelotti.

Turecký tím po prehre na štadióne San Bernabeu figuruje v B-skupine na nepostupovom treťom mieste. Vedúci Real Madrid má na konte 13 bodov, druhý Juventus Turín má šesť bodov a Galatasaray Istanbul spolu s FC Kodaň majú po štyri. O druhom postupujúcom sa tak rozhodne až 10. decembra, keď sú na programe zápasy Kodaň - Real a Galatasaray - Juventus.

"V prvom polčase sme proti Realu hrali vynikajúco, ale neviem čo sa s nami stalo po zmene strán," uviedol tréner Galatasarayu Roberto Mancini. "Ak však urobíte chyby, tak vás mužstvo ako Real Madrid potrestá," dodal Talian, ktorý sa v stredu dožil 49 rokov. "Duel s Juventusom tak pre nás bude rozhodujúci. Budeme potrebovať ten slávny tlak, ktorý dokážu vytvoriť priaznivci Galatasarayu. Potrebujeme tri body."

Na druhé miesto v stredu poskočil Juventus Turín, keď zdolal dánsku Kodaň 3:1. Hrdinom zápasu sa stal stredopoliar Arturo Vidal, ktorý zaznamenal všetky tri góly domácich, pričom prvé dva dal z pokutových kopov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies