Real Madrid remizoval s CSKA Moskva 1:1 a rekord Barcelony nevyrovnal

NETKY.SK • 22 Február 2012, 07:58 • 2 min
Real Madrid remizoval s CSKA Moskva 1:1 a rekord Barcelony nevyrovnal

Real Madrid remizoval s CSKA Moskva 1 1 a rekord Barcelony nevyrovnal - Futbal Futbalisti Realu Madrid remizovali na ihrisku CSKA Moskva 1 1 v utorkovom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2011/2012 a priblížili sa k postupu medzi elitnú osmičku. Polčas

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Realu Madrid remizovali na ihrisku CSKA Moskva 1:1 v utorkovom prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 2011/2012 a priblížili sa k postupu medzi elitnú osmičku. Polčasové vedenie pre španielsky veľkoklub zariadil Cristiano Ronaldo, ale jednogólový náskok do odvety si hostia v druhom dejstve neustrážili, keď v nadstavenom čase vyrovnal Pontus Wernbloom. 
      "Biely balet" po moskovskej remíze ukončil sériu šiestich výhier v Lige majstrov a nedokázal tak vyrovnať rekord FC Barcelony. Katalánsky gigant v sezóne LM 2002/2003 triumfoval v deviatich dueloch skupinovej fázy v rade. 
      Na umelom trávniku v Lužnikách mohli ísť hneď v 7. minúte do vedenia domáci Dzagojevom, no ruský reprezentant z piatich metrov minul center Ščennikova. V 18. minúte kontroval Khedira, no pri jeho dorážke zblízka bravúrne zasiahol Čepčugov. V opatrnom zápase sa z vedenia tešil favorit dvojsúboja po polhodine hry, keď sa po zaváhaní domácej obrany presadil z hranice šestnástky Ronaldo.  
      V druhom polčase pokračoval pre diváka nie príliš zaujímavý súboj. Snaha Moskovčanov vyrovnať stav vyznela skôr platonicky a "blancos" sa v zime príliš dopredu nehrnuli. Hralo sa bez vyložených šancí, po väčšine času medzi šestnástkami. Oživenie do hry domácich priniesli striedania, no CSKA sa dostal nanajvýš k závarom pred Casillasovou bránou. Real si ale do odvety náskok nevybudoval, pretože po štandardke v druhej minúte nadstavenia vyrovnal zblízka Wernbloom. I tak však na štadióne Santiaga Bernabea bude mať 14. marca všetko vo vlastných rukách.  

      LM 2011/2012 - osmefinále:
      CSKA Moskva - Real Madrid 1:1 (0:1)
      Gól: 29. Ronaldo - 90.+2 Wernbloom. ŽK: Wernbloom - Alonso, Ramos, Coentrao. Rozhodoval: Kuipers (Hol.)

      zostavy:
      CSKA: Čepčugov - V. Berezuckij, Ignaševič, A. Berezuckij, Ščennikov - Wernbloom, Aldonin (68. Honda), Tošič (82. Necid), Dzagojev - Doumbia, Musa (64. Oliseh)
      Real: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao - Khedira, Alonso - Özil, Callejon (75. Kaka), Ronaldo - Benzema (16. Higuain).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies