Real Madrid prišiel na polroka o Jesého

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 15:12 • 2 min
Real Madrid prišiel na polroka o Jesého

MADRID - Mladý útočník si roztrhol väzy v pravom kolene.

slovakia

left justify in out

Futbalový Real Madrid sa musí minimálne počas šiestich mesiacov zaobísť bez mladého útočníka Jesého Rodrígueza. Dvadsaťjedenročný odchovanec "bieleho baletu" sa zranil v utorňajšom odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov proti Schalke 04 Gelsenkirchen (3:1). Talentovaný objav tejto sezóny si roztrhol krížne väzy v pravom kolene už v 2. min duelu na Štadióne Santiaga Bernabéua. Jesé išiel v pravom rohu ihriska do súboja s obrancom nemeckého tímu Seadom Kolašinacom, po ktorom spadol na zem. Nešlo o žiadny brutálny faul, ale zakončovateľ Realu si pri páde škaredo vytočil koleno a ihrisko opustil na nosidlách. Nahradil ho Walesan Gareth Bale, ktorého kouč Madridčanov Carlo Ancelotti šetril na nedeľňajšie El Clásico s FC Barcelona.

 

"Mal obrovskú smolu. Každý v Reale Madrid je smutný, stratili sme mladého hráča, ktorému sa v tejto sezóne darilo veľmi dobre. Taký býva futbal, zranenia k nemu patria. Sme smutní, veľmi nás to zasiahlo. Pre Jesého je to šanca, aby ho to posilnilo mentálne a ukázal svoj charakter. Maximálne mu pomôžeme a počkáme naňho, kým sa vráti v budúcej sezóne," vyhlásil na pozápasovej tlačovej konferencii tréner lídra najvyššej španielskej súťaže Ancelotti. 

 

Jesé Rodríguez dal v tomto ročníku na klubovej scéne deväť gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies