Real Madrid neuspel s odvolaním voči vylúčeniu z Kráľovského pohára

NETKY.SK • 11 December 2015, 07:33 • 2 min
Real Madrid neuspel s odvolaním voči vylúčeniu z Kráľovského pohára

MADRID - Španielska futbalová federácia (RFEF) zamietla odvolanie Realu Madrid voči vylúčeniu z tohtoročnej edície Kráľovského pohára. "Biely balet" vyradili zo súťaže po tom, ako v jeho drese neoprávnene nastúpil ruský krídelník Denis Čeryšev.

slovakia

left justify in out

Madridský veľkoklub síce v úvodnom zápase 16-finále domácej pohárovej súťaže zvíťazil na ihrisku Cadizu 3:1, v jeho zostave sa však objavil Čeryšev, ktorý vzhľadom na kartový dištanc nemal oprávnenie nastúpiť. Dvadsaťštyriročný Rus navyše už v 3. minúte otvoril skóre.

 

RFEF tak rozhodla o vylúčení Realu z Kráľovského pohára. Tento verdikt automaticky posunul do osemfinále jeho súpera z Cadizu. Vedenie Realu sa teraz pravdepodobne voči vylúčeniu odvolá na španielsku Športovú disciplinárnu komisiu (TAD), ktorá zasadá zvyčajne v piatok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies