Real Madrid nepozná hranice, tvrdí prezident Pérez

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 15:23 • 2 min
Real Madrid nepozná hranice, tvrdí prezident Pérez

MADRID - Neúspešná sezóna bez zisku trofeje má nakopnúť futbalistov Realu Madrid k oveľa lepším výsledkom v blízkej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

"Tento týždeň oslavujeme prvé výročie zisku La Décimy v Lige majstrov a o rok chceme získať jedenásty titul v tejto prestížnej klubovej súťaži," vyhlásil prezident Realu Madrid Florentino Pérez, ktorého citujú viaceré španielske médiá.

 

Podľa 68-ročného šéfa španielskeho veľkoklubu neexistuje možnosť, aby si Real nedával iba najvyššie ciele. A to aj napriek nedotiahnutým možnostiam v práve vrcholiacej sezóne, v ktorej sa musel skloniť pred umením hráčov FC Barcelona v Primera División a Juventusom Turín v semifinále Ligy majstrov. V domácom kráľovskom pohári Real už v osemfinále nestačil na mestského rivala Atlético. 

 

"Sme kráľovská značka a nikdy sa nevzdávame. Nepoznáme hranice. To platí aj pre našich fanúšikov. Máme radi víťazstvá a slávu a musíme vždy patriť medzi najlepších," uviedol sebavedomý Pérez pre 20minutos.es. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies