Real Madrid nastúpi v odvete proti FC Sevilla bez Ronalda i Modriča

NETKY.SK • 11 Január 2017, 18:16 • 2 min
Real Madrid nastúpi v odvete proti FC Sevilla bez Ronalda i Modriča

MADRID - Futbalový útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo si nezahrá vo štvrtkovom odvetnom zápase osemfinále Španielskeho pohára Copa del Rey proti FC Sevilla.

slovakia

left justify in out

Čerstvý víťaz ankety Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) o najlepšieho hráča roka 2016 nehral ani v prvom stretnutí, v ktorom "biely balet" v domácom prostredí zvíťazil 3:0. Tréner "pusiniek" Zinedine Zidane na trávnik nepošle ani chorvátskeho stredopoliara Luku Modriča.

 

Na štadióne Ramóna Sáncheza Pizjuána sa pre problémy s lýtkom nepredstaví James Rodríguez, ktorý v prvom stretnutí dvakrát skóroval.

 

Po dlhšej pauze vynútenej zranením sa do zostavy Realu vráti stopér Sergio Ramos. Do južného Španielska s tímom vycestujú aj Lucas Vázquez a Mateo Kovačič, obaja po krátkej rekonvalescencii. Zidane pred zápasom, ktorý rozhodne o postupujúcom do štvrťfinále Kráľovského pohára, ráta aj so svojím synom, stredopoliarom Enzom Fernándezom.

 

Real sa s FC Sevilla stretne dva razy v priebehu štyroch dní: po spomenutom štvrtku aj v nedeľu v rámci 18. kola najvyššej španielskej dlhodobej súťaže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies