Real Madrid nastúpi proti La Coruni bez Ronalda, Benzemu i Modriča

NETKY.SK • 9 December 2016, 15:40 • 2 min
Real Madrid nastúpi proti La Coruni bez Ronalda, Benzemu i Modriča

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid nastúpi v sobotňajšom zápase 15. kola La Ligy proti Deportivu La Coruňa bez kvarteta opôr.

slovakia

left justify in out

Kouč "bieleho baletu" Zinedine Zidane sa rozhodol šetriť Cristiana Ronalda i jeho francúzskeho kolegu z útoku Karima Benzemu, v zápasovej nominácii tabuľkového lídra najvyššej španielskej súťaže chýba aj chorvátsky stredopoliar Luka Modrič. Zranenie nohy stále neumožní nastúpiť Walesanovi Garethovi Baleovi.

 

Zidane chce vyťaženým hráčom dopriať oddych pred obhajobou titulu na majstrovstvách sveta klubov FIFA, ktorá na Real čaká v Japonsku na budúci týždeň.

 

Na duel s La Coruňou sa lodivod Realu rozhodol povolať útočníka rezervného tímu Mariana. Real Madrid, ktorý vedie španielsku ligu so šesťbodovým náskokom pred FC Barcelona, sa proti Deportivu pokúsi natiahnuť šnúru bez prehry vo všetkých súťažiach na 35 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona