Real Madrid monitoruje Sterlinga

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 14:12 • 2 min
Real Madrid monitoruje Sterlinga

MADRID - Vychádzajúca ofenzívna hviezda anglického futbalového klubu FC Liverpool Raheem Sterling je na zozname možných posíl Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Španielsky gigant monitoruje progres 20-ročného anglického reprezentanta a v lete sa možno pokúsi využiť nespokojnosť, ktorú vyvolalo nedávne neautorizované interview Sterlinga s britskou BBC. Rodák z Kingstonu na Jamajke a odchovanec londýnskeho mužstva Queens Park Rangers v ňom uviedol, že o podpise nového kontraktu s "The Reds" bude uvažovať až po skončení tohto ročníka.

 

"Vieme, kto je Raheem Sterling a sledujeme ho. Na svete je len minimum hráčov, ktorí môžu zlepšiť zostavu Realu Madrid. Je pochopiteľné, že pred podpisom zmluvy angažovanie dôkladne zvážime. Garetha Bala sme monitorovali vyše roka, to isté platí aj pre Isca a Raphaela Varana. Pokiaľ cítime, že mladý hráč nám môže niečo ponúknuť, kontaktujeme jeho zamestnávateľa a snažíme sa pristúpiť k ďalšiemu kroku," poodkryl podľa serveru eurosport.yahoo.com aktuálny tréner rezervy Realu Madrid Zinedine Zidane pokrievku prestupovej politiky kráľovského veľkoklubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies