Real Madrid je pripravený zaplatiť 155 miliónov eur za Milinkoviča-Saviča

NETKY.SK • 7 Júl 2018, 13:35 • 2 min
Real Madrid je pripravený zaplatiť 155 miliónov eur za Milinkoviča-Saviča

RÍM - Španielsky futbalový klub Real Madrid je pripravený zaplatiť Laziu Rím 155 miliónov eur za prestup srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný rodák z katalánskeho mesta Lleida zaujal po dvoch výborný sezónach v najvyššej talianskej súťaži Serie A aj na majstrovstvách sveta 2018 v Rusku. Milinkovič-Savič vyrastal v Španielsku a nikdy sa netajil tým, že je veľkým priaznivcom Realu Madrid.

Záujem o jeho služby prejavili aj Manchester United, FC Barcelona či Paríž St. Germain. V Taliansku sa hovorilo o interese majstrovského Juventusu Turín, ale ten sa aktuálne zameral na hviezdneho Cristiana Ronalda. Práve z čiastky, ktorú "biely balet" obdrží v prípade spečatenia prestupu za portugalského futbalistu, môže financovať transfer Milinkoviča-Saviča. V súvislosti s CR7 sa hovorí o sume 100 miliónov eur. Informácie uverejnil portál football-italia.net s odvolaním sa na periodiká Corriere dello Sport a AS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona