Real Madrid - Getafe 4:0 v 36. kole španielskej ligy, Ronaldov hetrik

NETKY.SK • 11 Máj 2011, 07:29 • 2 min
Real Madrid - Getafe 4:0 v 36. kole španielskej ligy, Ronaldov hetrik

Real Madrid - Getafe 4:0 v 36. kole španielskej ligy, Ronaldov hetrik

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Realu Madrid stále nevzdávajú boj o španielsky majstrovský titul. V utorňajšom dueli 36. kola španielskej Primera division rozdrvili Getafe 4:0 a priblížili sa k vedúcemu FC Barcelona na rozdiel piatich bodov. Katalánci ale môžu úspešnú obhajobu spečatiť už v stredu triumfom na pôde Levante.
      Hviezdny portugalský útočník Realu Cristiano Ronaldo pridal ďalší hetrik v sezóne a rebríček strelcov vedie s 36 gólmi už o päť presných zásahov pred Barcelončanom Lionelom Messim.
      Hráči Deportiva La Coruňa spravili dôležitý krok k záchrane v najvyššej súťaži, keď zvíťazili nad Athleticom Bilbao 2:1. O víťazný gól domácich sa pritom nešťastne postaral hosťujúci Xabi Castillo. Pre piate Bilbao sa vidina predkola Ligy majstrov pomaly rozplýva a istú nemá ešte ani miestenku v novej sezóne Európskej ligy.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies